HTML

ORIENTÁL RIVER KFt jósdája

Az Asztrológiáról, kártyajóslásról, számmisztikáról szeretnék írni. Az Ezotéria szépségeiről és tudásáról az emberi sorsokban.

Friss topikok

  • ingi_hu: kérdésem!! ebben az évben találok e munkát? várhó e hogy a megszakadt párkapcsolatom újra egymásra... (2014.09.05. 13:07) Az Asztrológia

Címkék

03 (1) 06 (1) 06. (1) 06.21. (1) 07. (1) 10-én (1) 10. (1) 2012 (1) 2012. (3) 2012.06.12 (1) 2012.06.13. (1) 2012.06.16. (1) 2012.06.27 (1) 2012.07.26. (1) 2012.7.10 (1) Címkefelhő

Horár (Kérdező) Asztrológia

2012.07.04. 07:54 ORiENTÁL RIVER

A Horár (Kérdező) asztrológia módszerével fontos és sürgető kérdésre kereshetünk választ. A horoszkóp számításához azt az időt veszik alapul, amikor valaki az asztrológushoz fordul kérdésével. Mivel ez nagyon kötött horoszkópfajta, általában igen-nem válaszokra van kihegyezve. Szigorúan követni kell a szabályokat a válaszadásnál, és bárminemű egyéni elfogultság lehetetlenné teszi a horoszkóp olvasatát. A Horár horoszkóp elmélete szerint erős rezgések jönnek létre, amikor egy fontos kérdést fogalmazunk meg az agyunkban. Ebből következik, hogy a kérdésre adott válasz az akkori csillagképben rejlik.

Mindenek kezdete itt a Kérdés. Egy kérdés feltevése komoly dolog - adja tovább számunkra Bonatus - nem lehet könnyedén kezelni. A planéták, legyenek akármilyen erősek, mégis csupán a Teremtő Erő közvetítői.

Mindenekelőtt a kérdés feltevésének időpontja és a kérdés természete a legfontosabb. Régi igazság, hogy minél erősebben akarunk valamit megtudni, és minél tisztábban látjuk hogy mit is akarunk megtudni, annál egyértelműbb és tisztább lesz a horari képlet.

Egy másik fontos kitétel a Kérdező őszintesége, valódi tudni akarása, ami nem csupán egyszerű kiváncsiság. Nem könnyű felismerni azt a pillanatot, amikor egy kérdés megérett, pedig ez nagyon fontos. E egy elmélyült és őszinte gondolati folyamat vége, és igazából akkor lenne jó leírni, amikor már biztosan tudjuk azt is, hogy milyen szavakat használunk. Ugyanis, ha már lejegyeztük a pontos időt és a kérdést, akkor nem változtathatunk egyetlen szón sem. A megítélés időpontja mindig az, amikor az asztrológus megértette a kérdést, és nem az, amikor a Kérdező először rágondolt. ( Hiszen a kérdés talán már hosszú ideje foglalkoztatja a Kérdezőt.)

Ha a kérdés olyan, amire nem kellene rákérdeznie, a képlet úgy mutatja ezt, hogy a kérdés érvénytelen. Talán okosabb is, ha nem firtatjuk tovább. A képlet akkor is érvénytelen lesz, ha közben valami egészen más foglalkoztat bennünket, amely aztán megzavarhatja a válaszadást. Hasonlóan érvénytelen a képlet, ha korábban már feltetted ezt a kérdést egy óraasztrológusnak, illetve megpróbáltál választ kapni I Chiing vagy Tarot útján. Minden kérdésnek megvan a maga ideje, nem teheted fel ugyanazt a kérdést kétszer.

A tudni akarót - azaz a Kérdezőt - Az Ascendens jelképezi és ennek ura, valamint rendszerint a Hold. Ezeket nevezzük a Kérdező szignifikátorainak.

A tudni szándékolt dolog vagy személy neve a Kérdezett, és ennek ura, a kérdésben érintett házcsúcs urát jelképező bolygó. Ezeket nevezzük a Kérdezett szignifikátorainak.

Ha a kérdést megértette az asztrológus, és felállította rá a képletet, akkor kezdődhet a kiértékelés, amely során az egész képletet kell megítélni. Ez a folyamat semmi kapcsolatban nincs holmi pszichés képességgel, vagy ködös benyomással.

Az Ascendes és ennek ura írja le a Kérdezőt, legalábbis amennyire a kérdés a Kérdezőt érinti. A Hold helyzete fogja megmutatni, hogy mire gondol a Kérdező.

Egy kérdőhoroszkóp nem fog semmit sem mondani a pszichés állapotról, nem fog semmi morális tanulságot levonni. Viszont el fogja mondani a valós tényeket. Például, ha azt kérdezik, hogy "megvegyem-e azt a bizonyos házat?" a képlet megválaszolja hogy igen vagy nem, de arra is rámutat, hogy az ár túl magas. Ha elveszett egy tárgy, akkor a képlet meg kell jelenítse a tárgyat, és meg kell válaszolja, hol található meg. A kérdésekre adott válaszokat a valóság igazolja.

Szólj hozzá!

Címkék: 03 07. 2012.

A bejegyzés trackback címe:

http://1195bpnagysandorjozsefu3414.blog.hu/api/trackback/id/tr154627122

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben.

Nincsenek hozzászólások.